Foxtales

 

Elävää kuvaa lyhyessä mitassa

Foxtales tarjoaa liikkuvan kuvan palveluita yritykselle. Pääpaino pienvideotuotannolla, joka tarkoittaa pientä tuotantoryhmää ja videoita, joiden esityspituudet ovat alle 10 minuuttia. Monipuolisen osaamisen ja kontaktien ansiosta pystymme tarjoamaan videotuotantoa ennakkosuunnittelusta videon julkaisuun saakka.

Elokuvatasoinen tyylimme kumpuaa työryhmäläisten elokuva-alan koulutuksesta ja alan työkokemuksesta. Kuvaukset tapahtuvat yksikameratuotantoina lokaatiossa tai studiossa.

Kuinka teet onnistuneen tarjoyspyynnön videotuotannosta?

omakuva_syyskuu2015

Mika Voutilainen

Yrittäjä & elokuvantekijä

Valmistuin Lahden muotoiluinstituutista elokuvaajaksi vuonna 2010. Kuvan luomisen lisäksi käsikirjoittaminen ja dramaturgia ovat lähellä sydäntäni, siis koko elokuvan tekeminen. Työskentelin ensimmäiset vuodet kotimaisissa televisiotuotannoissa, kunnes huomasin että kysyntää olisi myös yritysvideotuotantojen puolella.

Erityisesti haluaisin kiinnittää huomiota sisällön esittämiseen mielenkiintoa herättävässä muodossa, ottaen huomioon elokuvakerronnan kaikki osa-alueet (sisältö, muoto, julkaisu). Suurimpia syntejä taitaa olla katsojan kyllästyttäminen liian pitkällä videolla – kliK! ja hän on jo muualla katsomassa laatikossa lymyäviä kissoja