Tietoa videosta

 

Kuinka yrityksesi voi hyödyntää videota

Videotuotannon hyödyt

Herättää huomion!

Vain videolla yhdistyy kuva ja ääni. Viestisi välittämisen lisäksi videolla on kyky napata katsojan huomio ja vaikuttaa yrityksestäsi tai tuotteestasi välittyvään mielikuvaan.

``TV:stä tuttu!``

Videon avulla pystyt voittamaan asiakkaan puolellesi jo ennen ensimmäistä kohtaamistanne. Katsoja kokee eräänlaisen ”virtuaalisen kädenpuristuksen” ja myyntityön sijaan voit keskittyä hänen palvelemiseensa.

79%

Video villitsee

Video villitsee sosiaalisessa mediassa ja etenkin verkossa tapahtuva videomainonta jatkaa kasvuaan koko ajan.
Verkkoalan asiantuntijat ovat arvioineet, että vuonna 2018 maailman internetliikenteestä video vie kokonaiset 79%.

Mistä aloittaa?

Ensin on hyvä päättää mitkä ovat videolle asetetut tavoitteet. Uusia asiakkaita? Tuotteen lanseeraus? Yhteistyökumppaneiden informointi? Jotain muuta? Tämän jälkeen suunnitellaan, minkälaisella videolla on parhaat mahdollisuudet saavuttaa nämä tavoitteet.

Alla on muutamia esimerkkejä erilaisista tuotannoista. Mahdollisuuksia ja kombinaatioita on monia. Autamme mielellämme asian viemisessä eteenpäin joten ota yhteyttä.

Videotuotannon vaiheet

Videotuotanto koostuu neljästä työvaiheesta, joista jokainen on yhtä tärkeä: esituotanto, tuotanto ja jälkituotanto. Lue lisää alta.

1. Esituotanto

Työ alkaa ennakkosuunnittelulla. Tehdään taustatutkimusta, etsitään kuvauspaikat. Tuotannon pohjaksi luodaan käsikirjoitus ja kuvasuunnitelma. Video saa lopullisen muotonsa vasta leikkausvaiheessa, mutta esituotantovaiheen perusteellisesti tehty työ takaa onnistuneen lopputuloksen.

2. Tuotanto

Kuvaukset. Tämä on videotuotannon intensiivisin osuus. Kamera pärähtää käyntiin ja käsikirjoitus muuttuu lihaksi ammattitasoisen työryhmän ansiosta.

3. Jälkituotanto

Kuvauksissa synnytetty kuva- ja äänimateriaali saavat lopullisen muotonsa leikkaajan ja äänisuunnittelijan toimesta. Tässä vaiheessa työstetään myös mahdollinen musiikki, grafiikka ja animaatiot. Kun kaikki palapelin palaset ovat paikoillaan, on video valmis.

4. Julkaiseminen

Tämä on viimeinen vaihe. Valmiista master-videosta työstetään versioita eri julkaisukanavia varten (videotiedostot, DVD, Blu-ray-kopiointi, kompressoidut versiot nettiin).